logo-reisEls Reis d’Orient arriben a Mataró amb la tradicional Cavalcada pels carrers de la ciutat, dirigida perAntoni Blanch.

La Cavalcada sortirà a les 17.30 h de la plaça de Puerto Rico, i continuarà per la ronda d’Alfons X el Savi, la plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la plaça de Granollers, la ronda de Leopoldo O’Donnell, la plaça de Manuel Serra i Xifra, el Camí del Mig, el carrer de Miquel Biada, la ronda Francesc Macià, el Camí Ral, la Rambla, la plaça de Santa Anna i la Riera fins a l’Ajuntament.

Des d’allà els Reis d’Orient faran els seus discursos. A continuació, sortiran de l’Ajuntament i aniran Riera avall fins a la plaça de Santa Anna, on explicaran un conte als nens i nenes abans que vagin a dormir.

Normes de seguretat

Per motius de seguretat, els nens i nenes no podran pujar a les carrosses reials durant tot el recorregut. Us recordem les normes de seguretat per gaudir al màxim de l’acte:

. Eviteu recollir caramels a la zona de pas de les carrosses.
. Controleu els nens i nenes perquè no s’acostin a les rodes dels vehicles.
. Els infants no podran pujar a les carrosses dels Reis.
. Queda prohibit transitar entre els vehicles i les carrosses de tota la Cavalcada.
. És convenient fixar un punt de trobada amb els infants perquè pugui ser útil en cas de pèrdua. En aquest cas, cal avisar la Policia Local, la Creu Roja o als Equips de Suport.

Podeu seguir l’actualitat de la Cavalcada via Twitter amb @CulturaMataro i l’etiqueta #reismataró.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

 

mapa_reis